гледа към 48-ия парламент. На кое място ще бъдем решава

...
 гледа към 48-ия парламент. На кое място ще бъдем решава
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за изборите: Хората трябва да решават в криза кой да ги управлява

" "  гледа към 48-ия парламент. На кое място ще бъдем взема решение гласоподавателят. Ще бъдем там където ни слагат. Имаме някакви упования, само че е непотребна нечиста сделка. Това означи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 673
Йораднов посочи, че до момента " " не се явявала в коалциия, няма и да го създадем в този момент. 

Дали ще сме съпротива или в ръководството зависи от конфигурацията в Народното събрание. Това говорене, че изборите са нещи ужасно е прикритие на риска на някои политици да не излязат от властта. Изборите са най-нормалното нещо в демокрацията. Хората би трябвало да вземат решение в рецесия кой би трябвало да ръководи. Ние като ръководещи, с какво помогнахме тези рецесии да бъдат решени. Бяхме част от ръководството, казахме какво би трябвало да се направи и бяхме упрекнати във вътрешна опизиция. Казахме за някои неща не са верни и сега се потвърждава, означи депутатът от " ". 

Йорданов означи, че два закона признати в Народното събрание са паднали в Конституционния съд, което е срам.  

Никола Минчев беше свален откакто излязохме от коалцияита. По наше предложение, не на ГЕРБ, защото наруши разпоредбите на Народното събрание. Не е несъгласие, че бихме го подкрепили за министър председател. Ние не искахме Кирил Петков и Асен Василев, сподели още той. 

Йорданов разяснява, че не е нарушил никакви правила с идването си в Народното събрание с тениска с надпис " Harvard law ". И добави че е било задявка към началника на кабиенета " Петков " Лена Бориславова. 

В идващия парламент няма да работим с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане ". Дори и ГЕРБ да ни поканят на диалози ще им кажем, че няма да управляваме с тях, означи още Йорданов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР